Relatiecoaching


Omschrijving


Samen zijn is niet altijd makkelijk. Het kan soms een hele opgave zijn om elkaar te begrijpen. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zodat je dat voor de ander ook kan doen. Er bestaat geen handleiding voor een "goede" relatie. Dit is soms ook het frustrerende.

Je bent gek op elkaar, maar hoe kan het dan dat je elke keer weer die ruzie hebt, of je elke keer weer onbegrepen voelt.
Wellicht merk je dat de intimiteit langzaam uit de relatie verdwijnt en misschien twijfel je zelfs aan scheiden/uit elkaar gaan. Toch is dit niet wat je echt wil…


Past dit bij mij?


Relatiecoaching is voor ieder stel dat zich in bovenstaande herkent of voor ieder stel dat bereid is om verder te kijken dan het bekende. Relatiecoaching kan confronterend zijn, maar niets is te gek.
Het is een vorm van coaching voor elk stel wat nog toekomst ziet in elkaar, maar bijvoorbeeld niet meer weet hoe ze elkaar hierin mee kunnen nemen.


Wat is er na dit traject veranderd?


Als individu heb je meer zicht op je eigen gedragingen, gevoelens en gedachten. Daarnaast creëer je samen een situatie waarin je elkaar begrijpt en waarin er ruimte is voor elkaars wensen en verlangens.

Je ziet elkaar (en jezelf) in een nieuw daglicht.

  • Eerlijke communicatie
  • Meer intimiteit
  • Ruimte voor elkaar
  • Balans
  • Nieuwe kijk op jezelf en de relatie
  • Meer inzicht in wat jou raakt en beweegt
  • Relatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling

Praktische informatie:


Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 sessies van ongeveer 60 - 75 minuten.
Dit is (over het algemeen) als volgt verdeeld:

1ste sessie - samen
2de sessie - hij/zij individueel
3de sessie - hij/zij individueel
4de sessie - samen
5de sessie- samen
6de sessie - samen

Dit is een vast pakket, tegen een vaste prijs. Afhankelijk van jullie vraag, kan er gekeken worden naar wat er nog meer nodig is.

Voordat we aan een coachtraject beginnen nodigen wij jullie uit voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dit doen we zodat we jullie vraag kunnen verkennen en we allen kunnen aanvoelen of er een wederzijdse klik is. In dit gesprek zullen we het vervolg met elkaar bespreken.


De kosten van bovenstaand pakket bedragen EUR 500,- (incl. BTW) per stel.


Aanmelden