Personal Coaching


Omschrijving


Je merkt aan jezelf dat je je niet meer energiek voelt. Het voelt alsof je niet meer 'in controle' bent over je eigen leven, over je eigen gevoelens en je eigen wil. De kwaliteit van je dag gaat achteruit. Toch lijkt het alsof je niet in staat bent om de verandering te maken.  Je hebt in de gaten dat dit niet vanzelf voorbij gaat en je wil tijd en ruimte maken om op (zelf)onderzoek te gaan.

Personal coaching van de RebbelCoaches zorgt ervoor dat je weer contact gaat maken met je essentie. Het geeft je de mogelijkheid om belemmerend gedrag los te laten en aannames, die jouw op je plek houden, te herzien. Je hebt één-op-één gesprekken met een vaardige coach die jou zal spiegelen, ondersteunen en prikkelen.


Past dit bij mij?


Personal coaching is voor iedereen die vast loopt op eigen gedragingen, gevoelens en gedachten. Dit kan iets heel groots zijn maar ook iets heel kleins. Het is voor degene die op zoek en geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei door middel van zelfonderzoek.


Wat is er na dit traject veranderd?


Na dit traject ben je je anders gaan verhouden met je eigen gedrag, gevoelens en gedachten. Je hebt geleerd jezelf beter te begrijpen en kan daarin meer rust vinden. Je hebt geleerd dat je keuzes mag maken en je accepteert jezelf meer.


Praktische informatie:


Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 sessies van ongeveer 60 - 75 minuten. Afhankelijk van jouw vraag kan het traject korter of langer zijn.
Voordat we aan een coachtraject beginnen nodigen wij je uit voor een (gratis) kennismakingsgesprek.
Dit doen we zodat we jouw vraag kunnen verkennen en we beide kunnen aanvoelen of er een wederzijdse klik is. In dit gesprek zullen we het vervolg met elkaar bespreken.
De kosten van personal coaching bedragen EUR 85,- (incl. BTW) per sessie.


Aanmelden: