Over ons


Em & Suus

Allereerst; wat leuk dat je de moeite neemt om ons verhaal te lezen. 
Wij zijn dus Emma en Suzanne oftewel; Em & Suus! 
Al 16 jaar een begrip en al 16 jaar vriendinnen. Van verliefde pubers, naar rebelse tieners, naar zelfverzekerde vrouwen. Welke fase we ook doorliepen, we liepen samen! En als de één wat harder liep dan de ander werd er altijd achterom gekeken. 
Rebbelcoaches is dus niet zomaar een bedrijf, het is een weerspiegeling van ons. Wij, zoals we zijn. Met al onze nukken, met al onze slechte grappen en met al onze herinneringen.
Een verhaal wat niet in woorden te vangen is. Dat is waar het over gaat bij Em & Suus.

Onze krachten zijn eindelijk gebundeld en zie hier het resultaat!

Welkom bij Em & Suus, welkom bij Rebbelcoaches. Emma

“Als mens besta ik uit tegenstrijdigheden. Zacht en toch hard, compleet anders en toch hetzelfde, ambitieus maar gek op rust,  expressief en soms totaal onopvallend.
Ik heb altijd gevonden dat ik moest kiezen. Ben ik het één of ben ik het ander. En als ik het één ben, dan mag ik het andere ook niet meer zijn. Dit levert uiteraard interne conflicten op. Totdat ik me ben gaan beseffen dat ik het heerlijk vind om allebei te zijn. Dat er een balans bestaat tussen rechts en links en dat ik alles mag zijn wat ik toch al ben….
Als coach gebruik ik deze tegenstrijdigheden juist. Ik vind het wonderlijk en vooral mooi om te zien wat er met een ander gebeurt als er inzicht op dit thema ontwikkeld wordt. Als er ruimte ontstaat in alles wat we “moeten” zijn.
Als alle gedragingen die we hebben ontwikkeld, omdat het ooit nodig was, opnieuw bekeken worden waardoor er weer mogelijkheid tot bewegen is.
En ik? Ik zal er zijn, als coach en als mens, om deze bewegingen te aanschouwen, ondersteunen en begeleiden. Recht door zee en altijd recht uit het hart.”

Suzanne

“Al mijn hele leven ben ik bezig om voorzichtig de spotlights op te zoeken, iets wat me tegenwoordig steeds makkelijker afgaat. Durven staan voor wie ik ben lukt me de ene dag beter dan de andere, maar het is al heel fijn dat het met een steeds groter bewustzijn gepaard gaat. Voor mij is veiligheid om jezelf te kunnen zijn erg belangrijk. Dit maakt mij een coach die daar vaak extra aandacht aan besteedt, zodat ik kan meekijken met de nieuwe inzichten die opgedaan worden. Ook vind ik het fijn om met een nuchtere blik in het centrum van een tornado aan patronen en denkwijzen te kunnen duiken.
Zodat ik luchtigheid kan toevoegen of juist een zware toon kan raken, daar waar de behoefte ligt.
Ik spring graag in op wat iemand aandraagt en geef ruimte voor wat er ontstaat. Wat ik graag wil bieden is ruimte voor ieders manier van doen, omdat dat verschillen met zich meebrengt. Vandaar de grote nieuwsgierigheid naar hoe mensen in elkaar steken. En uiteraard een vrije blik zonder oordeel, zodat misschien ook jij uiteindelijk wel in die spotlight durft te stappen en durft te staan voor wie jij bent!”